Шефът на  Държавен фонд Земеделие (ДФЗ) в Смолян Денислав Костов

...
Шефът на  Държавен фонд Земеделие (ДФЗ) в Смолян Денислав Костов
Коментари Харесай

Уволниха още двама земеделски шефове в Смолян

Шефът на  Държавен фонд " Земеделие " (ДФЗ) в Смолян Денислав Костов и шефката  на Областната дирекция " Земеделие " са освободени служба с днешна дата. Това става дни откакто бе уволнен шефът на Южноцентралното държавно дружество Ботьо Арабаджиев .

" Всяко начало има и своя край... Преди повече от 11 години се включих в екипа на ОД на Държавна фирма " Земеделие " Смолян. Хора разнообразни, цветни, прочувствени, само че на първо място специалисти. Винаги сме живели с проблемите на хората от района, били сме в услуга на аграрни стопани, общини, бизнес. След толкоз години дружно и като началник на Институцията " новата " власт реши, че би трябвало да се разделим, вярно или не няма да разясня, ще оставя времето да покаже ", написа доскоро в профила си Денислав Костов.

Костов е общински консултант от групата на ГЕРБ в Смолян, той бе претендент за депутат в предходните избори.

В обръщението си от през днешния ден някогашният към този момент началник на ДФЗ благодари на своите сътрудници за всеотдайността, с която са работили дружно.

" Благодаря на всички хора и институции, които ни подкрепяха, постоянно и единствено с едничката мисъл да сме в помощ на нелекия живот на хората от района. Разбира се, доста неща не зависят от нас, само че постоянно се борихме и отстоявахме интереса на нашите бенефициенти, без значение партийни, религиозни или друи такъми. Вярвам и за напред, макар че няма да съм част от Държавен Фонд " Земеделие " по един или различен метод ще съм потребен на земеделците и района. Бъдете здрави! ", написа още Костов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР